Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Op zoek naar hét decoratiemiddel bij uitstek?

Raam en stijl biedt u een uitgebreide waaier aan behangpapier in Antwerpen. In onze collectie vindt u vast en zeker de oplossing voor uw woonst, die uw persoonlijkheid en wensen reflecteert.

Behangpapier

Het interieur van uw huis reflecteert uw persoonlijkheid en is allesbepalend voor de sfeer in uw woonst. Het is dan ook verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afmetingen en een persoonlijk advies is dan ook ten zeerste aan te raden. U vindt zowel deze klantgerichte aanpak als een ruime waaier aan behangpapier in Antwerpen bij Raam in stijl.

Gordijnen

De ramen in uw interieur verdienen de nodige aandacht, aangezien ze vaak de eyecatchers vormen in uw vertrekken. Sier ze daarom met de gordijnen van Raam in stijl: we voorzien ze van de gewenste aankleding volledig aangepast aan uw wensen en persoonlijkheid. Met onze ruime waaier aan mogelijkheden bent u zeker van de geschikte gordijnen voor uw thuis.

Jaloezieën

Houdt u niet van gordijnen? Dan vormen jaloezieën misschien wel de perfecte oplossing voor uw ramen. Elegant, lichtdoorlatend en volledig aanpasbaar op maat, wat wenst u nog meer? Raam in stijl garandeert u exemplaren van topkwaliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Wilt u dus een alternatief voor uw ramen? Onze jaloezieën beantwoorden vast en zeker uw wensen!
Specialiteiten

Behangpapier in Antwerpen: Raam in stijl zorgt voor een interieur in stijl.

Een interieur maakt dat u zich thuis voelt in huis, dat u zich behaaglijk en knus voelt in uw woonst. Allerlei accessoires als meubels, schilderijen en foto’s dragen allemaal bij tot het totaalplaatje, maar de vier muren waartussen deze zich bevinden kunnen voor de nodige accenten zorgen, zoals behangpapier. Het vormt hét decoratiemateriaal bij uitstek om uw vertrekken te sieren. Raam in stijl – the place to be voor behangpapier in Antwerpen – vormt hierbij uw partner die u van het nodige advies voorziet van de gewenste aankleding van uw woonst.

Bent u dus op zoek naar behangpapier in Antwerpen? Raam in stijl bezorgt u de accentmuren die uw ruimtes in een handomdraai omtoveren in de kamers waarvan u zolang heeft gedroomd. Een opvallend patroon, een oogprikkelende kleur, een bloemenmotief of net een zeer strakke lijn? Werkelijk alles is mogelijk. Van elegantie en sierlijkheid tot prominent aanwezige ontwerpen. Raam in stijl staat voor pure verfijning in uw muurbekleding.

We voorzien mogelijkheden voor iedere persoonlijkheid, voor elke smaak en dit voor zowel jong als oud. Heeft u een traditionele woning met klassieke elementen of net een strakke woonst met moderne lijnen? Ongeacht de stijl die u wenst, voor behangpapier in Antwerpen kunt u te allen tijde bij Raam in stijl terecht.

Zoekt u behangpapier in Antwerpen? Ga voor ons ruim aanbod aan stijlen.

Raam in stijl vormt uw specialist bij uitstek voor diverse types behangpapier in Antwerpen. Niet alleen bieden we een enorme waaier aan mogelijkheden – van traditioneel tot modern, van sober tot opvallend, we bieden ook een uitstekende klantenservice om het totaalplaatje compleet te maken. Onze medewerkers gaan via gerichte vragen na wat uw wensen en noden zijn, zodat u zeker bent van de geschikte muurbekleding voor uw verblijf.

Een persoonlijke aanpak en een collectie van hoge kwaliteit voorzien uw muren als vanzelf van de perfecte muurbekleding. Aarzel dus niet langer en breng een bezoekje aan onze showroom of contacteer ons via het telefoonnummer 03/334 15 25 of via het e-mailadres info@raaminstijlbrasschaat.be. Raam in stijl tracht u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.
© 2014-2017 Raam in stijl Brasschaat bvba
Links |
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Raam in stijl Brasschaat bvba
Bredabaan 467
2930 Brasschaat
Tel.: +32 33371525
Fax: +32 33371625
Contacteer ons